KS 1955 terhapus.

PERJANJIAN KONTRAK TERHAPUS JIKA MANA-MANA PIHAK ENGKAR!!

Oleh Mohd Khairul Azam Bin Abdul Aziz

20 November 2018

1. Proses Malaya menuntut kemerdekaan daripada British dipermudahkan dengan dasar British Decolonisation Programme (BDP) selepas tahun 1945.

  1. BDP adalah dasar Kerajaan Britain untuk meninggalkan negara yang telah dijajah akibat kos pengurusan negara yang meningkat tinggi akibat perang dunia dan hasil bumi yang dirompak dari negara-negara yang dijajah tidak lagi menguntungkan British.
  2. Ketika ingin melepaskan Malaya, terdapat lebih 2 JUTA buruh paksa dari negara CHINA dan INDIA DI TANAH MELAYU INI yang telah dibawa masuk oleh British ke Malaya MASA ITU, untuk industri Bijih Timah dan Getah YG DI ROMPAK British.

4. Tunku Abdul Rahman mahu Malaya Merdeka dan pendatang semua WAJIB DIHANTAR balik ke NEGARA ASAL.

  1. Namun British enggan!! 😱 menanggung kos penghantaran balik pendatang dan Tunku dipaksa/TERPAKSA untuk menerima mereka semua sebagai Warganegara.

6. Tunku tiada pilihan melainkan menawarkan skim kontrak sosial kepada kaum pendatang INI IAITU YG BERADA DI MALAYSIA SEKARANG!.

  1. Sebagai balasan kepada KEMURAHAN hati orang MELAYU ITU memberikan taraf Warganegara kepada kaum-KAUM PENDATANG2 INI, kaum pendatang, telah bersetuju untuk MENGIKTIRAF ISLAM sebagai Agama Persekutuan!!, Raja-Raja Melayu sebagai Ketua Negara, hak istimewa MELAYU dan Bahasa Melayu sebagai Bahasa Kebangsaan.

8. Mengikut undang-undang kontrak, apabila mana-mana pihak memungkiri sesuatu kontrak maka pihak-pihak boleh dikembalikan kepada status quo asal masing-masing.

  1. Bermaksud jika satu pihak telah mula tidak menerima kedudukan Islam, Raja-Raja Melayu, hak istimewa ORANG MELAYU!! dan Bahasa Melayu, maka pihak yang satu lagi juga berhak menarik balik pemberian kewarganegaraan kepada kaum pendatang!!.

10. Jadi berhati-hatilah dalam mengurus keturunan kamu. Jangan biar mereka buta sejarah.

Beliau juga lebih dikenali sebagai Buzze Azam, seorang peguam di Tetuan Azam Aziz Shaharudinali & Co dan juga Ketua Penerangan (Penaja) kepada Parti Bumiputera Perkasa Malaysia (PUTRA)

Baca berita selanjutnya di;
https://www.editormalaysia.com/5611/

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s